Mnogi su nam ukazali povjerenje

BRENDOVI KOJE ZASTUPAMO

ALBUS

Albus predstavlja renomiranog proizvođača na domaćem tržštu na polju kućne hemije i lične kozmetike, sa širokom lepezom proizvoda. Albus ima 147 godina tradicije u proizvodnje proizvoda visokog kvaliteta koji odgovaraju visokim zahtjevima tržišta.

ALUFIX

ALUFIKS je austrijska kompanija sa tradicijom od preko 55 godina i sjedištem u Viener Neudorfu. ALUFIKS proizvodi postali su neizostavan dio naše svakodnevice: u našim domovima, hotelijerstvu i ugostiteljstvu, kao i industrijskom i javnom sektoru. S vrhunskim proizvodnim pogonima u Austriji, Češkoj, Rumuniji i Kini, ALUFIKS osigurava uravnoteženje kapaciteta i ekonomičnu proizvodnju.

BONŽITA

BonŽita je vrhunski žitni desert napravljen od strane eksperata iz Ravanice od ekspandiranih žitarica i sa ukusnim komadićima pravog voća. BonŽita je bogata vitaminima B grupe, vitaminima A i C i mineralima iz grupe K, Mg, P… zbog toga je nutricionisti smatraju za izuzetno vredan prehrambeni proizvod.

KOSILI

Jedan od brendova iz Lomax Company. Kosili je dobro poznato ime generacijama mama i beba. Kada kažemo Kosili, pomislimo na nježnost, zdravlje, bezbijednost. Oživimo onaj omiljeni miris djetinjstva koji potom počinje da budi samo najljepše emocije. Kosili bebi kozmetika, uz koju smo srećno odrastali, sada je tu i za vaše mališane. Proizvedena prema tradicionalnoj švajcarskoj tehnologiji koja garantuje kvalitet, sa ekstraktima ljekovitih biljaka, bez parabena, blaga je, ljepršava i, naravno, savršenog, svima dobro poznatog mirisa.

ZVEČEVO

Zvečevo je izgradio čvrstu poziciju zahvaljujući snažnim markama čokolade i markama alkoholnih pića. Dokaz vrhunskog kvaliteta Zvečevo proizvoda su brojne nagrade, priznanja u zemlji i inostranstvu, stotine medalja i odlikovanja za kvalitet proizvoda, te više zlatnih medalja svjetske institucije za ocjenjivanje kvaliteta - Monde Selection, Bruxelles.

MEDELA

AD „Medela“, Konditorska industrija, Vrbas proizvodi kvalitetne i zdravstveno bezbedne proizvode čime izlazi u susret zahtevima i očekivanjima svih naših kupaca i korisnika. Svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasniva na izradi proizvoda usaglašenim sa zahtevima normativnih dokumenata koji se odnose na kvalitet i bezbednost proizvoda (počevši od prijema polaznih materijala do isporuke gotovih proizvoda) i zahtevima, potrebama i očekivanjima kupaca i korisnika.

PARAĆINKA

A.D.“Paraćinka“ se danas bavi proizvodnjom konditorskih proizvoda u asortimanu koji obuhvata proizvodnju tvrdih i punjenih bombona, žvaka sa šećerom i bez šećera (sugar free), tečnih žvaka, lizalica, komprimata i ratluka. Proizvodni procesi se i danas oslanjaju na provjerene tehnološke postupke i recepture, znanju i iskustvu radnika koje se prenosi generacijski, usklađeni sa sistemom kvaliteta HACCP. Decenijsko postojanje, kontinuirano prisustvo na tržištu sa prepoznatljivim kvalitetom, proizvodi i robne marke koje su se “družile“ sa mnogim generacijama je dovoljno opravdanje imidža firme sa dugom tradicijom i jedne od najstarijih firmi u konditorskoj industriji Srbije.

PHARMAMED

Kompanija Pharmamed d.o.o. sa sjedištem u Travniku, Bosna i Hercegovina osnovana je 1996. godine. Sjedište kompanije i proizvodni pogoni su bili smješteni u privatnoj kući, koja je preuređena za potrebe proizvodno–prodajnog procesa. U svom asortimanu nude ljekovite proizvode na biljnoj bazi, a između ostalog kreme, čajeve, sirupe.

RAVANICA

RO Fabrika “Ravanica” vrši osnovnu delatnost proizodnje keksa, vafla, krekera, štapića i srodnih proizvoda, i poseduje liniju za proizvodnju-proizvoda BonŽita, čiji je proizvod i do današnjeg dana ostao kao jedinstven i prepoznatljiv u proizvodnji zdrave hrane. Za vreme ekonomskih sankcija 1993 godine, preduzeće beleži ubrzan razvoj i postaje jedan od lidera na domaćem tržištu konditorskih proizvoda SR Jugoslavije, proširena je delatnost na proizvodnju hleba, peciva, bureka, krofni, pita i sličnih proizvoda.

RUBIN

RUBIN AD je osnovan 1955. godine kao preduzeće za proizvodnju i trgovinu grožđem i vinom, alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Osnovni cilj je razvoj vinogradarstva i proizvodnja vina i alkoholnih pića na bazi grožđa u regionu Kruševca.

Saint John’s

Prolazeći kroz stene do svog podzemnog izvorišta Saint John’s voda postaje bogata mineralima, a u isto vreme je zaštićena od spoljnih uticaja i zagađenja. Sam arteški izvor ima pozitivan pritisak, pa je proces eksploatacije vode izuzetno lak, a Saint John’s voda zadržava svoju mineralnu strukturu. Zbog toga je veoma ukusna i pitka. Istorija grada Kosjerića, u kojem se nalazi ovaj izvor, proteže se u prošlost sve do 900. godine nove ere. U gradskim arhivima nalazimo da je drevni izvor Banjica bio spomenut između 1300. i 1450. godine. Još od srednjeg veka stanovnici Kosjerića su koristili vodu sa ovog izvora za lečenje različitih bolesti, zahvaljujući njenoj čistoći i blagotvornom sadržaju minerala.

SAVA Semberija d.o.o.

PI “Sava Semberija” osnovana je davne 1947. godine, a od 2010. godine posluje u okviru njemačke privredne grupe “KRSTIĆ”. Cilj kompanije je da pruži svojim potrošačima zdrav i kvalitetan proizvod, kao što i njihov slogan kaže “Prirodno i zdravo!”. Proizvodi “Sava Semberije” nastaju od odgovorno proizvedene sirovine, uglavnom iz regiona Semberije, a na taj način se postiže da sirovina sa polja u teglu dospije u roku od nekoliko časova. Kvalitet sirovine se kontorliše prije prerade u sopstvenoj laboratoriji, a u procesu proizvodnje ne koriste konzervanse i aditive, već trajnost proizvoda postižu pasterizacijom i sterilizacijom.

SPONTEX

Ponosni smo što sebe nazivamo prvakom manje truda! U Spontexu želimo da vam pomognemo da čišćenje smaknete s puta kako biste se mogli vratiti stvarima koje biste radije radili! Posljednjih 80 godina posvetili smo stvaranju proizvoda koji kućne poslove skraćuju, traže manje truda i kad god je to moguće, čine malo zabavnijim!

TRIVIT

Trivit grupa sa sedištem u Bečeju, Novosadski put 46, u svom sastavu Trivit grupa ima dve gradske pekare „Trivit-pek“ AD, „Bečejska pekara“ AD i „Trivit CG“ Nikšić, kao i preduzeće za preradu povrća Bag AD, u kojima zapošljava oko 250 radnika. Od svog osnivanja do danas Trivit grupa je izvršila uspešnu privatizaciju svih preduzeća, sačuvali smo radna mesta, proširili proizvodne i prodajne kapacitete.

VITAL

Vital je jedna od najvećih i najstarijih fabrika ulja i biljnih masti na Balkanu. Sinonim je za tradiciju i kvalitet na ovim prostorima. Nakon privatizacije, oktobra 2005. godine, Vital postaje deo korporacije Invej i nastavlja svoju ulogu nesumnjivo važnog aktera i lidera privredne stvarnosti na tržištu Srbije i bivše Jugoslavije.

VIVA

Danas je Vivaks kompanija sa najnaprednijom proizvodnom tehnologijom za proizvodnju sokova. Vivak je usredsređen na kontinuiranu investiciju u modernizaciju proizvodnog procesa, održivu i zdravu organizacionu strukturu, kao i kontinuirani profesionalni razvoj tima koji broji više od 80 zaposlenih.

ZLATIBORAC

Od osnivanja 1992. godine, pa sve do danas, kompanija Zlatiborac insistira na svojim čvrstim temeljima – proizvodima vrhunskog kvaliteta, koji nastaju u sadejstvu tradicije, prirode i inovacija. Proizvodni kapaciteti Zlatiborca nalaze se na istom mestu gde je tradicija i počela - u okruženju netaknute prirode zlatiborskog sela Mačkat. Zlatiborac svoju proizvodnju uvećava samo u onoj meri koja neće narušiti originalan i prepoznatljiv ukus i kvalitet sušenog i dimljenog mesa, ali i drugih proizvoda kojih je danas u ponudi Zlatiborca više od 25.

WALTZ (“Ćatić company”)

“Ćatić company” je savremeno organizovana i tržišno orjentisana kompanija koja neprestano ulaže u kvalitet i razvoj. Najsavremenija tehnologija, jedinstvena receptura, ispunjavanje visokih svjetskih zahtjeva i standarda za bezbijednost hrane je osnova politike naše kompanije. Otvorena i fer komunikacija i saradnja sa poslovnim partnerima je prepoznatljiv način poslovanja “Ćatić company” pod brendom “Waltz” prizvodi Cream rolls, Choco cream rolls, Waltz crem i Waltz blok koji se nalaze na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kanade, Austrije, Palestine, Iraka, Bugarske.