Mnogi su nam ukazali povjerenje

BRENDOVI KOJE ZASTUPAMO

ALBUS

Albus predstavlja renomiranog proizvođača na domaćem tržštu na polju kućne hemije i lične kozmetike, sa širokom lepezom proizvoda. Albus ima 147 godina tradicije u proizvodnje proizvoda visokog kvaliteta koji odgovaraju visokim zahtjevima tržišta.

BONŽITA

BonŽita je vrhunski žitni desert napravljen od strane eksperata iz Ravanice od ekspandiranih žitarica i sa ukusnim komadićima pravog voća. BonŽita je bogata vitaminima B grupe, vitaminima A i C i mineralima iz grupe K, Mg, P… zbog toga je nutricionisti smatraju za izuzetno vredan prehrambeni proizvod.

GOLD

Jedan od brendova kompanije Lomax. Zdrava i bezglutenska hrana. Proizvodi od žitarica.

KOSILI

Jedan od brendova iz Lomax Company. Kosili je dobro poznato ime generacijama mama i beba. Kada kažemo Kosili, pomislimo na nježnost, zdravlje, bezbijednost. Oživimo onaj omiljeni miris djetinjstva koji potom počinje da budi samo najljepše emocije. Kosili bebi kozmetika, uz koju smo srećno odrastali, sada je tu i za vaše mališane. Proizvedena prema tradicionalnoj švajcarskoj tehnologiji koja garantuje kvalitet, sa ekstraktima ljekovitih biljaka, bez parabena, blaga je, ljepršava i, naravno, savršenog, svima dobro poznatog mirisa.

LMX

Jedan od brendova iz Lomax Company. LMX proizvodi namijenjeni za ličnu njegu i higijenu.

MAXIMA

Maxima hrana za pse firme Agrinatura.

MEDELA

AD „Medela“, Konditorska industrija, Vrbas proizvodi kvalitetne i zdravstveno bezbedne proizvode čime izlazi u susret zahtevima i očekivanjima svih naših kupaca i korisnika. Svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasniva na izradi proizvoda usaglašenim sa zahtevima normativnih dokumenata koji se odnose na kvalitet i bezbednost proizvoda (počevši od prijema polaznih materijala do isporuke gotovih proizvoda) i zahtevima, potrebama i očekivanjima kupaca i korisnika.

NATURA

Tradicija balkanske kuhinje. Od 2013. godine, kada je osnovan bh. brend Natura, u našim fabrikama Natura Food Bijeljina i Voćar Promet Zvornik napunili smo bezbroj teglica svih veličina ukusnim džemovima i salatama. Pripremili smo ih brižljivo, od svježe ubranog voća i povrća, po tradicionalnoj recepturi, onako kako su ih decenijama unatrag pravile naše majke i njihove majke.

OSHEE

OSHEE je brend za aktivne ljude. Među njima su ljudi koji idu na razne sportove, bilo kao hobi ili profesionalno, kao i sve one koji prate aktuelne trendove u životu.

PARAĆINKA

A.D.“Paraćinka“ se danas bavi proizvodnjom konditorskih proizvoda u asortimanu koji obuhvata proizvodnju tvrdih i punjenih bombona, žvaka sa šećerom i bez šećera (sugar free), tečnih žvaka, lizalica, komprimata i ratluka. Proizvodni procesi se i danas oslanjaju na provjerene tehnološke postupke i recepture, znanju i iskustvu radnika koje se prenosi generacijski, usklađeni sa sistemom kvaliteta HACCP. Decenijsko postojanje, kontinuirano prisustvo na tržištu sa prepoznatljivim kvalitetom, proizvodi i robne marke koje su se “družile“ sa mnogim generacijama je dovoljno opravdanje imidža firme sa dugom tradicijom i jedne od najstarijih firmi u konditorskoj industriji Srbije.

PHARMAMED

Kompanija Pharmamed d.o.o. sa sjedištem u Travniku, Bosna i Hercegovina osnovana je 1996. godine. Sjedište kompanije i proizvodni pogoni su bili smješteni u privatnoj kući, koja je preuređena za potrebe proizvodno–prodajnog procesa. U svom asortimanu nude ljekovite proizvode na biljnoj bazi, a između ostalog kreme, čajeve, sirupe.

RAVANICA

RO Fabrika “Ravanica” vrši osnovnu delatnost proizodnje keksa, vafla, krekera, štapića i srodnih proizvoda, i poseduje liniju za proizvodnju-proizvoda BonŽita, čiji je proizvod i do današnjeg dana ostao kao jedinstven i prepoznatljiv u proizvodnji zdrave hrane. Za vreme ekonomskih sankcija 1993 godine, preduzeće beleži ubrzan razvoj i postaje jedan od lidera na domaćem tržištu konditorskih proizvoda SR Jugoslavije, proširena je delatnost na proizvodnju hleba, peciva, bureka, krofni, pita i sličnih proizvoda.

RUBIN

RUBIN AD je osnovan 1955. godine kao preduzeće za proizvodnju i trgovinu grožđem i vinom, alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Osnovni cilj je razvoj vinogradarstva i proizvodnja vina i alkoholnih pića na bazi grožđa u regionu Kruševca.

TRIVIT

Trivit grupa sa sedištem u Bečeju, Novosadski put 46, u svom sastavu Trivit grupa ima dve gradske pekare „Trivit-pek“ AD, „Bečejska pekara“ AD i „Trivit CG“ Nikšić, kao i preduzeće za preradu povrća Bag AD, u kojima zapošljava oko 250 radnika. Od svog osnivanja do danas Trivit grupa je izvršila uspešnu privatizaciju svih preduzeća, sačuvali smo radna mesta, proširili proizvodne i prodajne kapacitete.

VITAL

Vital je jedna od najvećih i najstarijih fabrika ulja i biljnih masti na Balkanu. Sinonim je za tradiciju i kvalitet na ovim prostorima. Nakon privatizacije, oktobra 2005. godine, Vital postaje deo korporacije Invej i nastavlja svoju ulogu nesumnjivo važnog aktera i lidera privredne stvarnosti na tržištu Srbije i bivše Jugoslavije.

VIVA

Danas je Vivaks kompanija sa najnaprednijom proizvodnom tehnologijom za proizvodnju sokova. Vivak je usredsređen na kontinuiranu investiciju u modernizaciju proizvodnog procesa, održivu i zdravu organizacionu strukturu, kao i kontinuirani profesionalni razvoj tima koji broji više od 80 zaposlenih.

ZLATIBORAC

Od osnivanja 1992. godine, pa sve do danas, kompanija Zlatiborac insistira na svojim čvrstim temeljima – proizvodima vrhunskog kvaliteta, koji nastaju u sadejstvu tradicije, prirode i inovacija. Proizvodni kapaciteti Zlatiborca nalaze se na istom mestu gde je tradicija i počela - u okruženju netaknute prirode zlatiborskog sela Mačkat. Zlatiborac svoju proizvodnju uvećava samo u onoj meri koja neće narušiti originalan i prepoznatljiv ukus i kvalitet sušenog i dimljenog mesa, ali i drugih proizvoda kojih je danas u ponudi Zlatiborca više od 25.

WALTZ (“Ćatić company”)

“Ćatić company” je savremeno organizovana i tržišno orjentisana kompanija koja neprestano ulaže u kvalitet i razvoj. Najsavremenija tehnologija, jedinstvena receptura, ispunjavanje visokih svjetskih zahtjeva i standarda za bezbijednost hrane je osnova politike naše kompanije. Otvorena i fer komunikacija i saradnja sa poslovnim partnerima je prepoznatljiv način poslovanja “Ćatić company” pod brendom “Waltz” prizvodi Cream rolls, Choco cream rolls, Waltz crem i Waltz blok koji se nalaze na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kanade, Austrije, Palestine, Iraka, Bugarske.