Vijesti

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.
Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Cijeli tekst...

Nazad
Logo sa sloganom 2-01

Zlatiborac

Zlatiborac je porodična kompanija koja proizvodi vrhunske suhomesnate delikatese po tradicionalnim recepturama starim i preko 120 godina. Proizvodni pogon nalazi se na istom mestu gde je tradicija i počela: u netaknutoj prirodi zlatiborskog sela Mačkat, čuvenog po proizvodnji goveđe pršute i drugih delikatesa. Porodična tradicija sušenja i dimljenja mesa datira još iz davne 1885. godine kada su preci porodice Stojanović među prvima u Mačkatu pažljivo pripremali delikatese koji su danas našli svoje mesto na trpezama potrošača u cijelom regionu.

Prirodne, tradicionalne ukuse i međunarodno potvrđeni vrhunski kvalitet omogućile su jedinstvena klima Zlatibora i tradicionalne recepture koje su danas iste kao i vijekovima ranije. Nove su tehnologije, naučna dostignuća i najviši savremeni standardi higijene u proizvodnji i zaštiti životne sredine. Nova je i mogućnost da izuzetni, čuveni ukusi proizvoda Zlatiborac, budu podjeljeni sa ljudima iz regiona.

Labaratorijske analize i degustacije donijele su najviše međunarodne i domaće nagrade. Od osnivanja, do danas, Zlatiborac zauzima dominantnu poziciju na tržištu delikatesnih suhomesnatih proizvoda, a Zlatiborac pršute, slanina i kobasice prodaju se širom našeg regiona.

http://www.zlatiborac.com/

Prsute i pecenice

Pršute i pečenice

Kobasice

Fermentisane suve kobasice

Tanka slanina

Tanka slanina

zlatiborac

Specijalna selekcija 1885

parizer pileci mini

Polutrajni program