Vijesti

muhamed_priznanje

Venera među 100 najvećih kompanija u BiH

Gala svečanost kojom Poslovne novine obilježavaju dva jubileja, 30. izbor "100 najvećih u privredi BiH" i 45. godišnjicu poslovanja, upriličena je večeras u sarajevskom Hotelu Hills. Suorganizator ovog događaja koji je okupio više od 350 vodećih privrednika iz BiH bila je Vanjskotrgovinsa komora BiH. Venera je bila među firmama kojima je uručeno priznanje. Više o ovom događaju klikom na link-u.

3

Zlatiborac – proširenje asortimana

S ponosom obaviještavamo naše cijenjene kupce i potrošače da je brend Zlatiborac proširio svoj asortiman lansiranjem polutrajnog programa. Od jula 2016. počeli smo sa uvozom novog asortimana i uskoro će se naći u radnjama širom BiH. Trenutni asortiman u ponudi možete da pogledate na linku proizvodi Zlatiborac .

knjaz miloš

Venera – ovlašteni distributer za Knjaz Miloš

Obaviještavamo vas da je Venera doo od maja 2016. postala zvanični distributer za brendove kompanije Knjaz Miloš na teritoriji Bosne i Hercegovine. Novom saradnjom, Venera je upotpunila svoj asortiman sa 4 nova brenda: Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana i Golf sokovi. Knjaz Miloš kompanija osnovana je 1811. godine i sinonim je za kvalitet i tradiciju. Knjaz nije voda, to je naš ponos! http://www.knjaz.co.rs/

venera logo za sajt horizon big

Otvorena radna mjesta

Ukoliko volite izazove, ambiciozni ste, proaktivni i želite da radite u dinamičnom okruženju, pošaljite nam Vaš CV na cv@venera.ba  sa naznakom u subjectu za poziciju za koju aplicirate. Samo kandidati koji budu ušli u najuži izbor biće kontaktirani. [portfolio_slideshow size=horizontbig]

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.
Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Cijeli tekst...

Nazad
Logo sa sloganom 2-01

Zlatiborac

Zlatiborac je porodična kompanija koja proizvodi vrhunske suhomesnate delikatese po tradicionalnim recepturama starim i preko 120 godina. Proizvodni pogon nalazi se na istom mestu gde je tradicija i počela: u netaknutoj prirodi zlatiborskog sela Mačkat, čuvenog po proizvodnji goveđe pršute i drugih delikatesa. Porodična tradicija sušenja i dimljenja mesa datira još iz davne 1885. godine kada su preci porodice Stojanović među prvima u Mačkatu pažljivo pripremali delikatese koji su danas našli svoje mesto na trpezama potrošača u cijelom regionu.

Prirodne, tradicionalne ukuse i međunarodno potvrđeni vrhunski kvalitet omogućile su jedinstvena klima Zlatibora i tradicionalne recepture koje su danas iste kao i vijekovima ranije. Nove su tehnologije, naučna dostignuća i najviši savremeni standardi higijene u proizvodnji i zaštiti životne sredine. Nova je i mogućnost da izuzetni, čuveni ukusi proizvoda Zlatiborac, budu podjeljeni sa ljudima iz regiona.

Labaratorijske analize i degustacije donijele su najviše međunarodne i domaće nagrade. Od osnivanja, do danas, Zlatiborac zauzima dominantnu poziciju na tržištu delikatesnih suhomesnatih proizvoda, a Zlatiborac pršute, slanina i kobasice prodaju se širom našeg regiona.

http://www.zlatiborac.com/

Prsute i pecenice

Pršute i pečenice

Kobasice

Fermentisane suve kobasice

Tanka slanina

Tanka slanina

zlatiborac

Specijalna selekcija 1885

parizer pileci mini

Polutrajni program