Vijesti

muhamed_priznanje

Venera među 100 najvećih kompanija u BiH

Gala svečanost kojom Poslovne novine obilježavaju dva jubileja, 30. izbor "100 najvećih u privredi BiH" i 45. godišnjicu poslovanja, upriličena je večeras u sarajevskom Hotelu Hills. Suorganizator ovog događaja koji je okupio više od 350 vodećih privrednika iz BiH bila je Vanjskotrgovinsa komora BiH. Venera je bila među firmama kojima je uručeno priznanje. Više o ovom događaju klikom na link-u.

3

Zlatiborac – proširenje asortimana

S ponosom obaviještavamo naše cijenjene kupce i potrošače da je brend Zlatiborac proširio svoj asortiman lansiranjem polutrajnog programa. Od jula 2016. počeli smo sa uvozom novog asortimana i uskoro će se naći u radnjama širom BiH. Trenutni asortiman u ponudi možete da pogledate na linku proizvodi Zlatiborac .

knjaz miloš

Venera – ovlašteni distributer za Knjaz Miloš

Obaviještavamo vas da je Venera doo od maja 2016. postala zvanični distributer za brendove kompanije Knjaz Miloš na teritoriji Bosne i Hercegovine. Novom saradnjom, Venera je upotpunila svoj asortiman sa 4 nova brenda: Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana i Golf sokovi. Knjaz Miloš kompanija osnovana je 1811. godine i sinonim je za kvalitet i tradiciju. Knjaz nije voda, to je naš ponos! http://www.knjaz.co.rs/

venera logo za sajt horizon big

Otvorena radna mjesta

Ukoliko volite izazove, ambiciozni ste, proaktivni i želite da radite u dinamičnom okruženju, pošaljite nam Vaš CV na cv@venera.ba  sa naznakom u subjectu za poziciju za koju aplicirate. Samo kandidati koji budu ušli u najuži izbor biće kontaktirani. [portfolio_slideshow size=horizontbig]

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.
Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Cijeli tekst...

Nazad

Politika kvaliteta

Venera doo Banja Luka politiku kvaliteta uspostavlja, primjenjuje i održava u skaldu sa zahtjevima ISO 9001:2008.
Kvalitet procesa rada posmatramo kao osnovu konkurentnosti i uspješnosti na tržištu. Venera doo teži da uvijek i u potpunosti ispuni zahtjeve i očekivanja kupaca i krajnjih korisnika, kao i drugih zainteresovanih strana, uz stalno povećanje efektivnosti i efikasnosti poslovanja.
Politika kvaliteta uspostavljena je u skladu sa svrhom postojnja Venere doo i obuhvata: ispunjenje zahtjeva kupaca i krajnjih korisnika proizvodom i uslugom visokog nivoa kvaliteta isporučenog u ugovorenom roku:

  • Poštovanje zakonskih propisa i ispunjenje obaveza prema državi;
  • Razvijanje dugoročnih i korektnih odnosa sa isporučiocima;
  • Obezbjeđenje kontinuiranog tehničko – tehnološkog razvoja procesa rada;
  • Isporučuje očekivanja zaposlenih i
  • Motivisanje zaposlenih da aktivno učestvuju u unapređenju kvaliteta procesa rada.

Politika kvaliteta Venera doo predstavlja okvir za uspostavljanje i preispitivanje ciljeva kvaliteta. Top menadžment će periodično preispitivati efikasnost svog QMS-a i svoje ciljeve kvaliteta u cilju osiguranja njihove efektivnosti i kontinuirane primjenjivosti.
Realizaciju politike i ciljeva kvaliteta postižemo jačanjem svijesti kod svih zaposlenih u Venera doo, da treba da imaju pozitivan odnos i odgovoran stav prema procesu rada za koji su odgovorni.