Vijesti

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.
Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Cijeli tekst...

O nama

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine. Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Kroz naprednu mrežu i izgrađene odnose sa maloprodajnim objektima, našim klijentima osiguravamo efikasan pristup tržištu i njihovim potrošačima. Svoje iskustvo i know-how konstantno usklađujemo sa novim trendovima na tržištu. Fokusiranim upravljanjem robnim markama, održavanjem odnosa sa ključnim kupcima, unapređenjem prodaje pojedinačnih brandova, te razvojem novih distributivnih kanala, naša kompanija osigurava stalan rast prometa i udjela na tržištu Bosne i Hercegovine.

Zaposleni

Venera tim broji 200 zaposlenih stručnjaka i mladih profesionalaca – koji svojim zalaganjem svakodnevno demonstriraju posvećenost rezultatima i lojalnost kompaniji.

Veliki naglasak i pažnju pridajemo zadovoljstvu naših zaposlenih, kojima se trudimo pružiti podsticajno radno okruženje i mogućnost za lični i profesionalni napredak. Ulažemo u edukaciju i razvoj zaposlenih, kako bismo u svakom trenutku bili konkurentni i obezbjedili adekvatna znanja i vještine kojima bismo odgovorili na zahtjeve tržišta. Vodimo se idejom da je podjednako važno graditi uspješan tim zaposlenih, kao što gradimo odnose sa dobavljačima, kupcima i potrošačima. To je strast koja nas pokreće da zajedno dajemo sve od sebe da Venera bude lider na tržištu.

Naši zaposleni su naš prioritet.

Skladište

Trenutni skladišni kapacitet iznosi preko 7000 m2 i nalazi se na sljedećim lokacijama: Banja Luka, Sarajevo i Tuzla.

Vozni park

Vozni park se sastoji od preko 150 prevoznih sredstava, a većina je namijenjena obavljanju naše osnovne djelatnosti – prodaji i distribuciji.

IT podrška

U koraku sa savremenom tehnologijom, narudžbe se rade pomoću najsavremenijih PDA pro uređaja (Motorola TC55 – Zebra TC55 sa Android operativnim sistemom) uvezanih u centralni sistem. Savremen ERP softver i brza obrada podataka omogućava dostavu u roku od 24h.

Misija i Vizija

Istorija kompanije

Politika kvaliteta

Društveno odgovorno poslovanje

Galerija slika