Vijesti

muhamed_priznanje

Venera među 100 najvećih kompanija u BiH

Gala svečanost kojom Poslovne novine obilježavaju dva jubileja, 30. izbor "100 najvećih u privredi BiH" i 45. godišnjicu poslovanja, upriličena je večeras u sarajevskom Hotelu Hills. Suorganizator ovog događaja koji je okupio više od 350 vodećih privrednika iz BiH bila je Vanjskotrgovinsa komora BiH. Venera je bila među firmama kojima je uručeno priznanje. Više o ovom događaju klikom na link-u.

3

Zlatiborac – proširenje asortimana

S ponosom obaviještavamo naše cijenjene kupce i potrošače da je brend Zlatiborac proširio svoj asortiman lansiranjem polutrajnog programa. Od jula 2016. počeli smo sa uvozom novog asortimana i uskoro će se naći u radnjama širom BiH. Trenutni asortiman u ponudi možete da pogledate na linku proizvodi Zlatiborac .

knjaz miloš

Venera – ovlašteni distributer za Knjaz Miloš

Obaviještavamo vas da je Venera doo od maja 2016. postala zvanični distributer za brendove kompanije Knjaz Miloš na teritoriji Bosne i Hercegovine. Novom saradnjom, Venera je upotpunila svoj asortiman sa 4 nova brenda: Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana i Golf sokovi. Knjaz Miloš kompanija osnovana je 1811. godine i sinonim je za kvalitet i tradiciju. Knjaz nije voda, to je naš ponos! http://www.knjaz.co.rs/

venera logo za sajt horizon big

Otvorena radna mjesta

Ukoliko volite izazove, ambiciozni ste, proaktivni i želite da radite u dinamičnom okruženju, pošaljite nam Vaš CV na cv@venera.ba  sa naznakom u subjectu za poziciju za koju aplicirate. Samo kandidati koji budu ušli u najuži izbor biće kontaktirani. [portfolio_slideshow size=horizontbig]

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.
Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Cijeli tekst...

O nama

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine. Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Kroz naprednu mrežu i izgrađene odnose sa maloprodajnim objektima, našim klijentima osiguravamo efikasan pristup tržištu i njihovim potrošačima. Svoje iskustvo i know-how konstantno usklađujemo sa novim trendovima na tržištu. Fokusiranim upravljanjem robnim markama, održavanjem odnosa sa ključnim kupcima, unapređenjem prodaje pojedinačnih brandova, te razvojem novih distributivnih kanala, naša kompanija osigurava stalan rast prometa i udjela na tržištu Bosne i Hercegovine.

Zaposleni

Venera tim broji 200 zaposlenih stručnjaka i mladih profesionalaca – koji svojim zalaganjem svakodnevno demonstriraju posvećenost rezultatima i lojalnost kompaniji.

Veliki naglasak i pažnju pridajemo zadovoljstvu naših zaposlenih, kojima se trudimo pružiti podsticajno radno okruženje i mogućnost za lični i profesionalni napredak. Ulažemo u edukaciju i razvoj zaposlenih, kako bismo u svakom trenutku bili konkurentni i obezbjedili adekvatna znanja i vještine kojima bismo odgovorili na zahtjeve tržišta. Vodimo se idejom da je podjednako važno graditi uspješan tim zaposlenih, kao što gradimo odnose sa dobavljačima, kupcima i potrošačima. To je strast koja nas pokreće da zajedno dajemo sve od sebe da Venera bude lider na tržištu.

Naši zaposleni su naš prioritet.

Skladište

Trenutni skladišni kapacitet iznosi preko 7000 m2 i nalazi se na sljedećim lokacijama: Banja Luka, Sarajevo i Tuzla.

Vozni park

Vozni park se sastoji od preko 150 prevoznih sredstava, a većina je namijenjena obavljanju naše osnovne djelatnosti – prodaji i distribuciji.

IT podrška

U koraku sa savremenom tehnologijom, narudžbe se rade pomoću najsavremenijih PDA pro uređaja (Motorola TC55 – Zebra TC55 sa Android operativnim sistemom) uvezanih u centralni sistem. Savremen ERP softver i brza obrada podataka omogućava dostavu u roku od 24h.

Misija i Vizija

Istorija kompanije

Politika kvaliteta

Društveno odgovorno poslovanje

Galerija slika