Vijesti

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.
Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Cijeli tekst...

Djelatnost

Našu osnovnu djelatnost predstavlja distribucija robe široke potrošnje. Dugogodišnje iskustvo i praksa na teritoriji Bosne i Hercegovine omogućavaju nam lidersku poziciju na tržištu iz čega proizilaze zavidni rezultati u poslovanju i učvršćivanje našeg položaja na tržištu. Našim poslovnim partnerima osiguravamo sve od uvoza i carinjenja robe do skladištenja, implementacije marketinških usluga, prodaje, te dostave u roku od 24h. Za sve prodajne programe koje zastupamo, osiguravamo dostupnost robe, kako kupcima tako i krajnjim potrošačima, u svakom trenutku i na svakom mjestu širom Bosne i Hercegovine.

Marketing

Naš iskusni marketing tim, u saradnji sa agencijama, obezbjeđuje principalima vrhunski kvalitet makreting podrške. Trade marketing tim kontinuirano prati trendove lokalnog tržišta i usklađuje promotivne aktivnosti sa dugoročnim marketing planovima principala.

Razvoj i implementacija marketing standarda na samom prodajnom mjestu u svim kanalima prodaje. Organizacija event management-a u skladu sa zahtjevima principala.

Logistika

Venera doo posjeduje poslovne zgrade u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, uz savremeno opremljene skladišne prostore. Skladišta su u potpunosti prilagođena skladištenju prehrambenih i sličnih proizvoda. Venera doo posjeduje vozni park koji se sastoji od najnovijih modela dostavnih vozila, opremljenih vrhunskom opremom koja omogućava sigurnost i optimalne performanse. Sva naša vozila posjeduju GPS sistem koji omogućava praćenje pošiljki u stvarnom vremenu. Kvalifikovano dostavno osoblje i vozači sa dugogodišnjim iskustvom, potpuno su posvećeni pružanju vrhunske usluge klijentima.