Vijesti

muhamed_priznanje

Venera među 100 najvećih kompanija u BiH

Gala svečanost kojom Poslovne novine obilježavaju dva jubileja, 30. izbor "100 najvećih u privredi BiH" i 45. godišnjicu poslovanja, upriličena je večeras u sarajevskom Hotelu Hills. Suorganizator ovog događaja koji je okupio više od 350 vodećih privrednika iz BiH bila je Vanjskotrgovinsa komora BiH. Venera je bila među firmama kojima je uručeno priznanje. Više o ovom događaju klikom na link-u.

3

Zlatiborac – proširenje asortimana

S ponosom obaviještavamo naše cijenjene kupce i potrošače da je brend Zlatiborac proširio svoj asortiman lansiranjem polutrajnog programa. Od jula 2016. počeli smo sa uvozom novog asortimana i uskoro će se naći u radnjama širom BiH. Trenutni asortiman u ponudi možete da pogledate na linku proizvodi Zlatiborac .

knjaz miloš

Venera – ovlašteni distributer za Knjaz Miloš

Obaviještavamo vas da je Venera doo od maja 2016. postala zvanični distributer za brendove kompanije Knjaz Miloš na teritoriji Bosne i Hercegovine. Novom saradnjom, Venera je upotpunila svoj asortiman sa 4 nova brenda: Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana i Golf sokovi. Knjaz Miloš kompanija osnovana je 1811. godine i sinonim je za kvalitet i tradiciju. Knjaz nije voda, to je naš ponos! http://www.knjaz.co.rs/

venera logo za sajt horizon big

Otvorena radna mjesta

Ukoliko volite izazove, ambiciozni ste, proaktivni i želite da radite u dinamičnom okruženju, pošaljite nam Vaš CV na cv@venera.ba  sa naznakom u subjectu za poziciju za koju aplicirate. Samo kandidati koji budu ušli u najuži izbor biće kontaktirani. [portfolio_slideshow size=horizontbig]

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine.
Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH, osigurale su dominaciju tržištem brandova koje zastupamo. Cijeli tekst...

Djelatnost

Našu osnovnu djelatnost predstavlja distribucija robe široke potrošnje. Dugogodišnje iskustvo i praksa na teritoriji Bosne i Hercegovine omogućavaju nam lidersku poziciju na tržištu iz čega proizilaze zavidni rezultati u poslovanju i učvršćivanje našeg položaja na tržištu. Našim poslovnim partnerima osiguravamo sve od uvoza i carinjenja robe do skladištenja, implementacije marketinških usluga, prodaje, te dostave u roku od 24h. Za sve prodajne programe koje zastupamo, osiguravamo dostupnost robe, kako kupcima tako i krajnjim potrošačima, u svakom trenutku i na svakom mjestu širom Bosne i Hercegovine.

Marketing

Naš iskusni marketing tim, u saradnji sa agencijama, obezbjeđuje principalima vrhunski kvalitet makreting podrške. Trade marketing tim kontinuirano prati trendove lokalnog tržišta i usklađuje promotivne aktivnosti sa dugoročnim marketing planovima principala.

Razvoj i implementacija marketing standarda na samom prodajnom mjestu u svim kanalima prodaje. Organizacija event management-a u skladu sa zahtjevima principala.

Logistika

Venera doo posjeduje poslovne zgrade u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, uz savremeno opremljene skladišne prostore. Skladišta su u potpunosti prilagođena skladištenju prehrambenih i sličnih proizvoda. Venera doo posjeduje vozni park koji se sastoji od najnovijih modela dostavnih vozila, opremljenih vrhunskom opremom koja omogućava sigurnost i optimalne performanse. Sva naša vozila posjeduju GPS sistem koji omogućava praćenje pošiljki u stvarnom vremenu. Kvalifikovano dostavno osoblje i vozači sa dugogodišnjim iskustvom, potpuno su posvećeni pružanju vrhunske usluge klijentima.